Határaim munkafüzet

3490 Ft

52 oldalas színes, nyomtatható munkafüzet A4 | A5

Határaim webinár

Munkafüzet kitöltését támogató videós anyag

FIGYELEM!

  • Ez egy digitális letöltés, fizikai másolatot nem szállítunk
  • Egyes oldalak megjelenhetnek más munkafüzetekben
  • Csak személyes használatra. Kereskedelmi engedélyt kell vásárolni a megosztáshoz, beleértve a coachokat és a pszichológusokat is, különben jogi lépésekkel szembesülhet.
Kategória:

Leírás

Erősítsd meg magad, mint még soha a “Határaim munkafüzet” segítségével. Ez az innovatív és átfogó munkafüzet segít a személyes határok kialakításában, megértésében és megerősítésében egy sor érdekes és tanulságos tevékenységen keresztül.

**Termékjellemzők:**

💻**Videós segédanyagok**: Határaim webinárban többek között beszélek a fogalmakról, hogyan állítsunk fel egészséges határokat, a fizikai és gyakorlati korlátok felállításáról, a nemet mondás művészetéről és a mások határainak tiszteletben tartásáról is. Emellett 4 külön videóban segítséget adok a munkafüzet 4 részének kitöltésére is. Ideális esetben egy egész hónapod van arra, hogy kényelmesen, de részletesen foglalkozz a témával.

🤔 **Reflexiós kérdések**: Mélyedj el gondolataidban és érzéseidben gondosan megfogalmazott reflexiós kérdésekkel. Azonosítsd a határaidat, értsd meg a meghatározásuk fontosságát, és ismerd fel azokat az eseteket, amikor ezek sérülhettek.

📊 **Interaktív kvíz**: Töltsd ki interaktív kvízünket, hogy felmérd jelenlegi határaidat és azok hatékonyságát. A kvíz eredményei segítenek az erősségek és a fejlesztést igénylő területek azonosításában, egyértelmű irányt adva a határmeghatározási utadhoz.

🎨 **Kreatív tevékenységek**: Vegyél részt egy sor kreatív tevékenységben, amelyek segítenek a határok beállításában és fenntartásában a valós élethelyzetekben. Szerepjátékoktól a naplóvezetési feladatokig ezek a tevékenységek szórakoztatóvá és hatásossá teszik a határok megtanulását.

📚 **Tájékoztató részek**: Ismerd meg a különböző határtípusokat – fizikai, érzelmi, időbeli stb. Értsd meg jelentőségüket, hogyan kommunikáld őket hatékonyan, és hogyan tiszteld mások határait.

💡 **Hasznos tippek**: Hasznosítsd a munkafüzetben található tanácsokat és gyakorlati tippeket. Tanulj meg magabiztosan érvényesülni és elegánsan kezelni a határproblémákat.

💧 **Aroma Freedom technika**: Opcionálisan az Aroma Freedom technikák segítségével támogathatod magad a határaiddal kapcsolatos negatív érzelmek, gondolatok, emlékek azonosításával és elengedésével. Segíthet a határaid betartását a mindennapi szokásoddá varázsolni.

🏆 **Haladáskövetés**: Használd a nyomonkövetőket és ellenőrzőlistákat, hogy figyelemmel kísérhesd előrehaladásodat és megünnepelhesd növekedésedet. Tűzz ki célokat és jelöld meg a mérföldköveket, miközben erősebb, egészségesebb határokat alakítasz ki.

**Kiknek szól ez a munkafüzet?**

Akár olyasvalaki vagy, aki szeretné visszaszerezni a személyes terét, javítani a kapcsolatait, vagy fokozni az önbecsülését és önellátási gyakorlatát, a “Határaim munkafüzet” neked szól. Tökéletes azok számára, akik rajonganak a személyes önismeretük fejlődéséért, terápiás ügyfeleknek, vagy bárkinek, aki jobban szeretné megérteni a határok fontosságát, ez a munkafüzet elengedhetetlen eszköz az önmegerősítési utadon.

© MINDEN TERVEZÉS szerzői jogvédelem alatt áll és Rosenberg-Nagy Ágota tulajdona. Jogi lépésekkel nézhetsz szembe, ha újra előállítod vagy viszonteladod ezt a tervet.

A munkafüzet megvásárlásával nem szerzel szerzői jogot. Az értékesítéssel nem ruházódnak át a sokszorosítási jogok. Bármilyen formában történő sokszorosítás, terjesztés vagy kereskedelmi célú viszonteladás tilos. Ez a termék kizárólag SAJÁT HASZNÁLATRA szolgál.

Köszönöm
Jó fejlődést!

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Határaim munkafüzet” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük