PROGRAMJAIM

Szorongó Gyermek Online Videósorozat és Workshop.

Elméleti és gyakorlati videókból álló oktatóanyag, melyet egy zárt, jelszóval védett felületen tudsz majd megnézni. A programhoz 1 éves hozzáférést kapsz. ezalatt az 1 év alatt minden hónap harmadik vasárnapján lehetőséged van egy csoportos konzultáción részt venni, ahol tanácsot kapsz és segítséget abban, hogy azonosítani tudd azokat a területeket, amin dolgozni szeretnél magadon vagy gyermekeddel. A letölthető munkafüzetek, játékos és szorakoztató feladatokkal támogatják a gyeremekek érzelmei fejlődését.

Stresszkezelés Offline Workshop.

Szeretnél élőben is részt venni stresszkezelő programomon? Semmi akadálya! Rendszeresen tartok élő workshopokat a dunaújvárosi műhelyemben.  

A 2 alkalommal 4 órás workshopon (2 keddi vagy szombati napon) elsajátítod az Aroma Reset és Boost lépéseit és elkezded alkalmazni a stratégiákat, amelyek támogatnak Téged és családodat. A végén egy saját, érzelmet támogató illatot is készítesz, így igazán személyre szabott a támogatás, amit Neked nyújthatok.🥰

Szorongásból Szárnyalás Mentorprogram.

Elveszettnek érzed Magad a hétköznapi kihívásokban? Úgy érzed segítség kellene, mert nem tudod kezelni a saját érzelmeidet se? Arra vágysz, hogy amikor a gyermekednek szüksége van Rád, akkor magabiztosan tudj jelen lenni és támogatni? Meglegyenek a megfelelő eszközeid hozzá és tudd a stratégiákat használni? Ez a program NEKED szól! NEKED és az EGÉSZ CSALÁDODNAK! 

Olyan technikákat sajátítasz el, amelyek segíteni fognak bármilyen probléma adódjon. 12 héten keresztül segítelek és támogatlak videós anyaggal, munkafüzetekkel és élő mentorálással.

Önszeretet 6 Pillére, Online Önismereti Workshop.

Ne feledkezz meg MAGADRÓL se! Persze sokunknak a család az első, de azért lássuk be: ha anya nem boldog, senki nem lesz boldog a családban. Az önszeretetnek több, egymásra épülő pillére van, aminek az alapja az önelfogadás. Enélkül hiába is erősítjük az önbizalmunkat, ha az alapok nem stabilak, egy váratlan esemény simán romba dönti önbizalmunkat. Ebben a videósorozat és online workshopban lépésenként fogsz haladni a kiteljesedésed felé. A munkafüzetek segítenek abban, hogy mélységében merülhess bele életednek olyan területeibe, amelyek átalakításra szorulnak – így válva egyre teljesebbé és boldogabbá.

Okleveles Aroma Freedom Gyakorlatvezetői Tanfolyam.

Készen állsz egy magasabb szintre emelni a segítői munkádat? Az Aroma Freedom Gyakorlatvezetői tanfolyam eredményeként, olyan mélyebb rétegekhez is el tudsz jutni, ahova beszélgetéssel, kognitív terápiával már nem lehet. Magyarországon egyedülálló képzést kapsz nemzetközi tanúsítvánnyal. Olyan érzelmi aromaterápiás módszert alkalmazhatsz, amely tudományos alapokon nyugszik.

Az online képzésnek köszönhetően magad oszthatod be a tanulásra fordított  idődet és egy támogató közösség része leszel (ami, egyébként megfizethetetlen🤩)

Önfejlesztők klubja.

Ez a klub azoknak szól, akik már valamilyen módon kipróbálták, használják az Aroma Freedom technikát és szeretnék rendszeresen alkalmazni önmaguk fejlesztésére

Az Önfejlesztők klubja azért jött létre, hogy havi szinten fókuszáltan és tudatosan fejlesszük önmagunkat egy adott témában. A témák változatosak, izgalmasak, és ami nagyon fontos: egymásra épülnek. Így ahogy haladsz előre a témákkal, úgy fogod észrevenni az erősödő személyes energiád útmutatásait a boldogabb, szabadabb és elégedettebb élethez.