misszió

Az Önfejlesztők klubja egy olyan tér, ahová úgy jöhetsz, ahogy vagy, úgy fogod érezni, hogy szívesen látnak és támogatnak, és többet megtudhatsz azokról a témákról, amelyek a tudatos fejlődést vezérlik. Küldetésünk, hogy inspiráljunk és erőt adjunk, miközben továbbra is megalapozott és szórakoztató

küldetésem és filozófiám

A nők megerősítése és belső szépségük életre keltése

színek | illatok | zene | mosoly | közösség

Megálmodom és megcsinálom

rosenberg-nagy ágota

Üdvözöllek, Ágota vagyok. Dunaújvárosban nőttem fel, Mindig is én tettem fel a nehéz kérdéseket, nagyban gondolkodtam, és a leghangosabban nevettem a szobában.

Már Dunaújvárosban is nagy álmaim voltak, hogy szárnyajak, és elérjem a céljaimat.

Persze azóta rengeteg ugrást tettem – hét évet éltem Hollandiában, majd otthagytam a a növekvő könyvelői vállalkozásomat, hogy  San Franciscóba költözzek fiammal, Noah-val, hogy férjemmel, Daniellel lehessek (aki éppen álmai városában kapott munkát). Itt a sok családi és pénzügyi kihívás mellett úgy döntöttem, hogy beiratkozok a főiskolára, lefutom a maratont és végül, miután megkaptam a zöldkártyámat azonnal dolgozni is kezdtem. 

Ez idő alatt is küzdöttem, hogy megtaláljam a MIÉRTEMET, és a szívem mélyén tudtam, hogy több lehetőség van arra, hogy én a világot szolgáljam.

2019-ben Lucy lányommal bővült családommal hazaköltöztünk Dunaújvárosba és az Univerzum úgy irányította az életemet, hogy megtaláljam azt, amire hivatottnak kell lennem.

Rosenberg-Nagy Ágota
Megálmodom és megcsinálom

rosenberg-nagy ágota

Üdvözöllek, Ágota vagyok. Dunaújvárosban nőttem fel, Mindig is én tettem fel a nehéz kérdéseket, nagyban gondolkodtam, és a leghangosabban nevettem a szobában.

Már Dunaújvárosban is nagy álmaim voltak, hogy szárnyajak, és elérjem a céljaimat.

Persze azóta rengeteg ugrást tettem – hét évet éltem Hollandiában, majd otthagytam a a növekvő könyvelői vállalkozásomat, hogy  San Franciscóba költözzek fiammal, Noahval, hogy férjemmel, Daniellel lehessek (aki éppen álmai városában kapott munkát). Itt a sok családi és pénzügyi kihívás mellett úgy döntöttem, hogy beiratkozok a főiskolára, lefutom a maratont és végül, miután megkaptam a zöldkártyámat azonnal dolgozni is kezdtem. 

Ezidő alatt is küzdöttem, hogy megtaláljam a MIÉRTEMET, és a szívem mélyén tudtam, hogy több lehetőség van arra, hogy én a világot szolgáljam.

2019-ben Lucy lányommal bővült családommal hazaköltöztünk Dunaújvárosba és az Univerzum úgy irányította az életemet, hogy megtaláljam azt, amire hivatottnak kell lennem.

Ismerj meg!

amik visznek előre

A családom mellett ezek a dolgok, amik igazán izgalmassá teszik életemet.

Izgalmas, amit keresek folyamatosan, mert akkor érzem magam egésznek, elevennek és szabadnak.

Aroma Freedom Technika
A kicsi céloktól a nagy álmokig, ha úgy érezzük, hogy halogatunk valamit, vagy még csak el se kezdjük azt, amiről tudjuk jól, hogy igazán szeretnénk, akkor itt az ideje, hogy megszabaduljunk az utunkban álló blokkoktól. Aroma Freedom Technika egy szuper gyakorlat, ahol egy tudatos lépéssorozat és az illóolajok segítségével programozhatjuk át az agyunkat. Olvass még többet róla ITT!
illóolajok

Amióta használom az illóolajokat, azóta érzek vonzódást az olajok érzelmi hatásához. Csodálattal tölt el, ahogyan hat az agyunkra és ahogyan tudják befolyásolni érzelmeinket.

Érzelmi aromaterápia nevű Facebook-csoportomban hetente osztok meg hasznos információkat az illóolajok érzelmi hatásairól.

Csatlakozz a közösségünkhöz most!

Rose Goild
Mondtam már, hogy szeretem az egyediséget?🤩 Az érzelmi munka mellett az illóolajos kiegészítők dekorálása tölt fel igazán. Vannak már előre elkészített üvegeim és természetesen alig várom, hogy kapjak személyre szabott rendelést. Nálam a vásárlóm boldogsága MINDIG a legelső számú szempont. Az egyedi, kézzel festett roll-on üvegeket megnézheted EZEN a weboldalon!
munkafüzetek

Amikor szembesültem vele, hogy egy jól kidolgozott munkafüzet mekkora segítség lehet egy készség, képesség elsajátításában, elkezdtem kidolgozni különböző önfejlesztő munkafüzeteket.

Az én küldetésem, hogy inspiráljak és segítsem az utadat egy egészségesebb, boldogabb életre. Azt szeretném elérni, hogy összhangban legyél önmagaddal – a testeddel, az elméddel, a lelkeddel.

önfejlesztés

Ha már eddig eljutottál az oldalon, akkor biztos vagyok benne, hogy tudod, mennyire fontos a folyamatos fejlődés. Hiszen mi post arra vagyunk programozva, hogy folyamatosan kihozzuk magunkból rejtett képességeinket, elsajátítsunk újabb készségeket, hogy egyre komfortosabban mozogjunk saját szakterületünkön belül.

Nem áll meg az élet az első mérföldkőnél!

Kapcsolódások

Amikor hazaköltöztünk 2019-ben, akkor újra kellett építenem a kapcsolatrendszeremet. Barátokat találni, hiszen a régi barátaim, már vagy nem éltek a közelben vagy csak nagyon ritkán tudtunk találkozni.

Kellenek az inspiráló emberek és hálát adok érte, hogy folyamatosan megtalálnak azok, akik inspirálni tudnak engem.🙏