Aroma Freedom Munkafüzet Csomag

6700 Ft

4 db 38 oldalas munkafüzet az Aroma Freedom fő technikáihoz

A5-ös méretű, színes nyomtatású, irkafűzésű munkafüzetek

24 készleten

Cikkszám: AFT-5 Kategória:

Leírás

AROMA RESET

Dr. Perkus eredetileg „60 másodperces stresszoldó technika”-nak hívta, de később „Aroma Reset”-nek nevezte el, ami újraindítást jelent, hiszen az a lényege, hogy az illóolajok és a technika segítségével gondolatainkat és érzéseinket vissza tudjuk állítani a jelen pillanatba, a nyugalmi állapotba és új lehetőségeknek tudunk teret adni.

 

AROMA BOOST

Ennek a folyamatnak a segítségével megtalálod azokat az érzelmeket, gondolatokat, esetleg emlékeket, amelyek arra késztetnek, hogy elhalassz olyan dolgokat, amelyeket meg kellene tenned vagy esetleg szorongj olyan szituációktól, amelyekben részt kell venned.

Ezektől a negatív érzelmektől szabadulsz meg és a helyére olyan pozitív érzelmet teszel, amelynek segítségével már alig várod, hogy az addig nyomasztó, de most már kezelhetőnek tűnő feladatnak nekiállj.

 

AROMA FREEDOM

Az Aroma Freedom segít felismerni és eltávolítani azokat a blokkokat, amelyek megakadályoznak minket abban, hogy abszolút legjobb önmagunkká váljunk, és szívünk vágyait teljesítsük.

Ezek a blokkok a családunkban és a világban való felnövekedésünk során kialakult korlátozó tévhitek, viselkedési minták, és emlékek eredményei, de átalakíthatóak.

Az Aroma Freedom segítségével felismerjük ezeket az akadályokat, és az illóolajok segítségével feloldjuk és elengedjük őket. Majd miután már tisztán látjuk a célunkhoz vezető utunkat, megfogalmazzuk azokat a lépéseket, amik segítségével el is érjük azt.

 

AROMA LIFESTYLE

TMRT, The Memory Resolution Technique, azaz az Emlékfeloldó technika egy olyan szuperhatékony módszer, aminek segítségével régi zavaró, kísértő emlékeket tudsz felszabadítani és elengedni.

Ezeket a zavaró emlékeket azért tudjuk még mindig olyan részletesen felidézni, mintha tegnap történt volna, mert még mindig intenzív érzelmek kapcsolódnak hozzájuk. A gyakorlat folyamán ezeket az intenzív érzelmeket engeded el és a folyamat végén azt is megérted, miért nem szolgál már téged maga az emlék.

 

✦ KÉRLEK VEDD FIGYELEMBE ✦

  • Fizikai termék, ami postai úton vagy futárszolgálattal kerül szállításra.
  • A színek enyhén eltérhetnek a különböző színes monitorok/nyomtatók miatt.

 

✦ CSAK SZEMÉLYES HASZNÁLATRA ✦

A kereskedelmi felhasználás nem engedélyezett, és semmilyen okból nem eladható.

További információk

Tömeg 0,5 kg

Értékelések

Még nincsenek értékelések.

„Aroma Freedom Munkafüzet Csomag” értékelése elsőként

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Érdekelhetnek még…