Csatlakozz az Aroma Freedom gyakorlatvezetők csapatához

Nézd meg a videót amiben elmondom milyen lehetőségek állnak nyitva a tanfolyam elvégzésére.

1. AMIT KAPSZ:

Egy 30-60 perces beszélgetést Ágotával. A beszélgetés fő célja, hogy elinduljatok a Tanfolyam regisztrációjával és az esetleges kérdéseket átbeszéljétek.

2. AMIT KÉREK:

Legyél ott a híváson időben és ne legyek számodra ismeretlen. Ha nem vagy benne biztos, hogy miről is lesz szó a megbeszélésen, kérlek nézd meg a fenti videót vagy inkább töröld a regisztrációd. Ne vesztegessük egymás idejét!

3. AMI NEM LESZ:

Összevissza beszélés, megválaszolatlan kérdések, kétségek és negatív érzelmek. Megnézzük, hogy ez a Te utad és hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak, mert fontos a kémia is!✨

Aroma Freedom Gyakorlatvezetők, akiket ismerhetsz

Gyakorlatvezetők visszajelzései a tanfolyamról

Magyar Vivien

Pszichológus és Life coach

Dr. Máté-Márton Kata

Kineziológus, párkapcsolati coach, mediátor, jogász

Hegyi-Kovács Tímea

Mindfulness coach, kapcsolati és életvezetési TÉT®-tanácsadó, tréner

Rezner Zsuzsa

Szakvizsgázott pedagógus, coach, mediátor, könyvtáros

Kácsor Zsuzsanna

Fito- és aromaterápiás tanácsadó, masszőr, természetgyógyászés coach

Dr. Bagaméry Judit

Gyógyszerész, Hormonegyensúly tanácsadó, Aromaterápiás szakértő​

A kurzus alatt Dr. Benjamin Perkus szakmai tapasztalata lenyűgözött és olyan összefüggésekre világított rá, hogy így a puzzle darabkák mind a helyére kerültek.

A kurzus során megismerhettem a különböző technikákat, és azt is miért így használjuk az illóolajokat. Miért fontosak a testérzetek, emlékek és az ehhez kapcsolódó érzelmek megnevezése.

Megtapasztalhattam a rengeteg gyakorlat alatt, hogy rám és családomra is milyen hatással vannak a technikák, hogy hogyan tudjuk ezeket alkalmazni akár a mindennapokban egy stresszmentes, nyugodtabb pillanatok megteremtéséért. Döbbenten tapasztaltam, hogy a gyermekeim, a napi iskolai megpróbáltatásokat a technika segítségével milyen könnyen vették. Saját magam pedig megtanultam fókuszáltan dolgozni a céljaimért. Ami számomra az egyik legérdekesebb volt az az, hogy saját magamról nem gondoltam volna, hogy milyen régi dolgok vannak bennem, melyek a mai napig befolyásolják az életemet. Megtanultam ezeket feldolgozni és helyére tenni, kezelni.

Az Aroma Freedom Technika sokkal többről szól, mint az előtte gondoltam.

A képzés alatt minden kérdésemre megkaptam a választ.

Úgy érzem erre minden embernek szüksége lehet, mely így egy újabb küldetés lett a számomra. Szeretném minél több család életébe eljuttatni ezt a technikát, ezt a lehetőséget. Gyerekeknek segíteni a napi iskolai stressz feldolgozásában. Azt, hogy hogyan fogom ezt megvalósítani, még csak most kezd bennem körvonalazódni, de biztos, hogy egyéni és csoportos foglalkozásokat is szeretnék tartani. Szeretném a Young Livinges csapatomban használni ezt a technikát, hogy a céljaikat minél gördülékenyebben érhessék el a lányok. Nagyon sok lehetőséget látok ebben, és bízom benne, hogy ez csak egyre nőni fog.

Köszönöm Ágotának a rengeteg szakmai segítségét, hogy mindig minden kérdésemre pillanatokon belül választ adott. Örülök, hogy a képzés alatt fantasztikus embereket ismerhettem meg, és egymásnak is rengeteget tudtunk segíteni, hiszen a technikákat egymáson is gyakorolhattuk. Minden egyes óra izgalmas, gyakorlatias, interaktív és építő volt.

Gál-Kiss Noémi

Anya Balance mentor és családi egyensúly szakértő, gyerek coach

Amikor az egyik kislányomnak egy rejtélyes bőr autoimmun betegsége alakult ki minden létező orvosnál megfordultunk. Mindent kipróbáltunk. Éreztem, hogy érzelmekkel és a lelki dolgokkal is kell dolgoznunk ahhoz, hogy meggyógyuljon. E mellett fontos volt számomra, hogy segíteni tudjak neki feldolgozni és elfogadni a betegségét. Ekkor ismerkedtem meg Ágotával és az aroma freedom technikával. Előszőr én próbáltam ki, majd a gyermekeimmel az esti és reggeli rutin részévé vált a reset és a boost.

Mint coach azzal szembesültem, hogy az aroma freedom egy hiányzó láncszem a coaching folyamatban. Segít a cél/vágyott jövő felé vezető úton úgy haladni, hogy a blokkok, negatív emlékeket feloldva egy harmonikusabb lelkileg erősebb emberként menjünk tovább.

A mai gyermekeket nagyon sok inger éri, sok a megfelelési kényszerrel, szorongással küzdő gyermek. A bántások, csúfolódás és önbizalom hiány is sajnos mindennapos.

A gyermekek érzékenysége még inkább segíti őket abban, hogy az aroma freedom eszközeivel a mindennapos csalódásokat, sérelmeket oldják és pozitív megerősítésekkel bátorítsák magukat.

Maga a képzés mit adott?

Összefüggéseket, pszichológiai hátteret. Számos társ területtel kapcsolódik az aroma freedom, az erőszakmentes kommunikáció alapjai szorosan összefonódnak a technikával.

Dr. Perkus előadásai érthető és nagyon gyakorlatias szemléletben készültek. Több felismerést és megerősítést is hoztak nekem.

A közös heti csapat meetingek során csodás kollégákat ismertem meg, inspiráló volt egymástól tanulni. Ágota végig fogta a kezem, átsegített a nehezebb időszakokon is szép nyugodt megengedő türelemmel.

Somogyi Eszter

Asztrológus, veszteség és gyászcsoport kísérő, családállító, emberi erőforrás tanácsadó és pszichodráma asszisztens

Dr. Perkus videói nagyon tetszettek. Mondhatom azt, hogy a pszichodráma képzés mellett nagyon jól hasznosítható elméleti tudás került a kezembe az emberi psziché jobb megértéséhez.

Sőt! Nem is gondoltam, hogy ilyen összefüggésekre fog Dr. Perkus rávilágítani. Az első videóktól kezdve éreztem, hogy jó helyen és jó kezekben vagyok. Ráadásul a heti rendszeres találkozók is jó alkalmat nyújtottak arra is, hogy a tapasztalatokat megosszuk egymással. Ágota precizitása, segítőkészsége, kreativitása, mindig optimista hozzáállása is nagyban hozzájárul a képzés sikeréhez. Példaértékű az, ahogy minket végig vezetett ezen a tizenhat alkalmon és ahogy a megoldásra fókuszál. És persze a képződött társaim is nagy segítség voltak: jó volt együtt csinálni, határoktól függetlenül, online térben! Mindenkitől tanultam és kaptam sok-sok nevetést, időnként pár könnycseppet is, és rengeteg AHA élményt!

Összességében amellett, hogy minden kérdésemre válaszoltak a videók, az írásos anyagok, Ágota vagy a csoporttársaim, egy olyan új szemléletmód is a mindennapjaimba kúszott, amit nem is reméltem: az Aroma Freedom Technika nem csak megoldást nyújt a hétköznapok hogyanjára, de a spirituális kérdések megválaszolásában is támogat.

Az egyes gyakorlatok levezetése is mindig ámulatba ejt: mennyi mindenben segít nem csak nekem , de azoknak is, akik hozzám fordulnak.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a képzésnek. Végtelenül hálás vagyok az életnek és persze kedves barátnőmnek, hogy felhívta a figyelmemet erre a technikára. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek és ennek így kellett lennie.

 

Gubody-Szakács Orsolya

Life coach

Hiszek Istenben és a gondviselő szeretetében. Hiszem azt, hogy mindennel terve és célja van és az időzítése pedig tökéletes.

A gyakorlatvezetői képzés befejezését követően a kislányunkat kutyatámadás érte.

A kórházba vezető úton – amikor semmilyen részletet nem tudtam azon kívül, hogy mentő hozza Budapestre és műteni fogják – az Aroma Reset Technika és az imádság segített át mindenen.

 

A megmagyarázhatatlan érzés itt értelmet nyert és megértettem, hogy a hitemen kívül ennél nagyobb kincs nem is lehetne az eszközöm, amivel kísérhetem és átsegíthetem a családomat a gyógyulási folyamaton.

A kislányunk testi gyógyulása mellett a lelki gyógyulása is csodával határos és ezt az Emlékfeloldó Technikának (TMRT) köszönhetjük. Két és fél évesen nyitott volt rá és amikor beszélgettünk a történtekről alkalomról alkalomra oldódtak fel benne a negatív érzelmek és segítette az átéltek feldolgozását és elengedését a technika.

Mit adott Nekem a képzés?

Egy hihetetlen fejlődésen mentem keresztül. Dr. Benjamin Perkus előadásaiból rengeteget tanultam és fejlődtem lélektanilag. A saját magamon végzett levezetések során is elképesztő volt az az érzelmi tisztulás és fejlődés, amit megéltem. Ágota végig fogta a kezemet és segített mindenben, amikor kérdések merültek fel bennem, ezért nagyon hálás vagyok.

 

Dr. Emmer Alexandra

Aromaterápiás tanácsadó és jogász

Jó pár éve kezdtem önismerettel foglalkozni, amely rengeteg tanulással, felismeréssel és sokszor nehéz pillanattal járt.

Az Aroma Freedom megismerése rávilágított arra, hogy még mindig vannak olyan emlékeim, amelyekről bár már azt gondoltam, sikeresen elengedtem őket, fájdalmas érzéseket hoztak a felszínre. A technika és az érzelmi illóolajok segítségével ezeket a negatív érzéseket szépen le tudtam tenni és feldolgozni, ami nagy megkönnyebbülést hozott.

Számomra az az egyik legnagyobb előnye ennek a módszernek, hogy az élet számos területén tud segítség lenni. Hiszen van, hogy az ember rászánja az időt és izgalmas utazásra indul a lelki világában, de olykor csak arra van szükségünk, hogy az éppen aktuális frusztráló helyzetet elengedjük.

Maga a képzés rengeteg hasznos tudást adott át, nagyon érdekesnek tartottam és élvezettel vettem részt rajta.

Dr. Benjamin Perkustól, az Aroma Freedom megalkotójától tanulni külön nagy öröm, emellett köszönettel tartozom Ágotának, hogy a gyakorlati levezetések tökéletesítésében segítő kezet nyújtott és hozzájárult ahhoz, hogy magabiztosan és kételyek nélkül járhassam a saját utam.

Nagyszerű emberekkel volt alkalmam megismerkedni, akiknek egytől-egyik hálás vagyok. Nagy öröm továbbá, hogy számos jelentkező volt, akik megtiszteltek a bizalmukkal és őszintén megnyíltak, hagyták, hogy felszínre hozzuk a régi fájó dolgokat, majd elengedjük őket az illóolajok és az Aroma Freedom nagyszerű hatásának köszönhetően.

Örülök, hogy belevágtam ebbe az utazásba, amely rengeteg tapasztalással járt és új kapukat nyitott ki előttem.

 

Furda Beáta

Holisztikus nővér, Mindfulness és Érzelem Menedzsment oktató

Holisztikus szemlélettel rendelkező ápolónőként két kedvenc technikának az elsajátításával kezdtem el foglalkozni pár hónappal a világjárvány kezdete előtt.
A két technika a Mindfulness Érzelem Menedzsmenttel kombinálva és az Aromaterápia.
Így a képzés elkezdése előtt hivatalosan is Holisztikus nővér illetve Mindfulness és Érzelem Menedzsment oktató lettem.

Egy Young Living illóolajokat bemutató videó kapcsán felfedeztem az Aroma Reset nevű technikát. Ez egy 60 másodperces technika, amely lehetővé teszi a stressz megszüntetését és az érzelmi egyensúly gyors helyreállítását a nap folyamán. Tökéletes volt a nehéz és hosszú műszakok alatt úgy is, hogy védőfelszerelésben voltunk egész nap, a maszkot használva fel az illóolaj belégzésére.
Érzelmi és mentális jólét hiányában nem tarthatjuk meg fizikai jólétünket sem, erre a világjárvány ébresztett rá, bár már korábban is foglalkoztam holisztikus technikákkal és nem csak egészségmegőrzésse

Egy személyiség fejlesztői tréning kapcsán, évekkel ezelőtt, ráébredtem, hogy a legerősebb személyi érték számomra a SZABADSÁG.
Valójában minden mást felülmúl…
Egy évembe telt, mire megtaláltam azt a tanfolyamot, ahol megtanulhattam az összes többi Aroma Freedom technikát, hogy aztán megtaníthassam őket másoknak is… de megérte!
Mert ezek a technikák szabaddá tesznek!
Szabaddá a negatív és önszabotáló gondolatoktól, a negatív érzelmekkel teli emlékektől vagy traumáktól, a szorongástól és a stressztől, a halogatástól, a függőségektől és még a túlsúlytól is… Szabadon meg alkothatunk bármit, amit csak akarunk az életünkben ha rendszeresen alkalmazzuk őket magunkon. Azzá az emberré válhatunk az életünkben, akivé szeretnénk.

 

Bábás-Tarcsa Renáta

Aromaterápiás tanácsadó

3 éve foglalkozom aromaterápiával, és kb. 2 éve kezdtem el mélyebben elmerülni az önfejlesztés világában. Kiolvastam rengeteg könyvet és részt vettem számtalan ingyenes kihívásban a témában, viszont valahogy egyik sem adta meg igazán azt, amire szükségem volt.

Nyáron volt szerencsém kipróbálni az Aroma Freedom technikát, ami elindított bennem egy olyan változást, amit előtte nem sikerült elérnem. Majd szinte azonnal jött a kis hang, hogy nekem ezzel dolgom van, végezzem el a gyakorlat vezetői képzést. Az agyam persze rögtön elhessegette a gondolatot, hogy miért is ne csináljam. De csak nem hagyott békén a hangocska, és milyen jól tettem, hogy hallgattam rá. Életem egyik legjobb döntése volt. A tanfolyam alatt rájöttem, hogy eddig csak kapargattam az önfejlesztés témakörét.

A levezetések alkalmával olyan emlékekre és érzésekre bukkantam, amik nem is gondoltam, hogy ekkora kihatással vannak a jelenemre, és ennyire befolyásolni tudják a döntéseimet. De amint ezeket feloldottam a technikák segítségével, egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, célokkal teli anyát kapott itthon mindenki.

 

Élő Lilla

Molekuláris és Info-Bionika Mérnök

Amikor elkezdtem az Aroma Freedom Gyakorlatvezetői képzést, nem voltak világra törő terveim. Azért szerettem volna megtanulni, hogy magamnak és a családomnak a segítségére legyen a mindennapokban. Fontosnak tartom, hogy megfelelően tudjuk kezelni a stresszt, az érzelmeinket és a minket ért behatásokat. Nagyon sokat tanultam Dr. Benjamin Perkus videóiból, különösen szerettem, amikor mindennek a tudományos hátterébe is adott bepillantást. A meetingek alatt, pedig mindig megbeszéltük a gyakorlat során felmerülő kérdéseket és nagyon sokat tanultunk egymás levezetéseiből is. Ágota végig fogta a kezünket és válaszolt a kérdéseinkre és támogatott bennünket. Úgy gondolom nélkülözhetetlen, hogy legyen egy magyar oktató is, hiszen a fordítás-, a szóhasználat és a kérdések megfogalmazása kulcsfontosságú a levezetéseknél.

A tanult hiedelmeink, miért is nem szabad ezt vagy azt csinálni nekünk. Az emlékeink, melyek be-be villannak és próbálunk nem tudomást venni róluk vagy elnyomni őket. Érzelmek, érzések amelyek mozgatórugói a cselekedeteinknek. Egy minőségibb életnek lehet ez a kulcsa családon belül. Hiszen ennek a technikának a segítségével megszabadulhatunk ezektől a tényezőktől, nem a családunkon töltjük ki az összegyűjtött frusztrációnkat és haragunkat…

Lipták Andrea

Üzemgazdász és aromaterápia tanácsadó

Amikor elkezdtem az Aroma Freedom Gyakorlatvezetői képzést nagyon nehezen tudtam megnevezni az érzéseimet. A kisfiam, Luc halála annyira fájdalmas volt, hogy nem tudtam szembesülni a fájdalmammal és „kikapcsoltam” az érzéseimet. Meg kellett tanulnom újra érezni. Nagyon sok emléket, fájdalmat és félelmet engedtem el a levezetések során. Nem is gondoltam, hogy ennyire gátoltak és befolyásoltak a múltban történt események.

Az önfejlesztés nagyon fontos számomra. Az Aroma Freedom Technika segített, hogy megtaláljam az igazi énemet, a célomat az életben és a válásom után egy új élet alapjait kezdjem építeni. Bármi nehézség adódik a mindennapjaimban, képes vagyok megoldást keresni és nem a problémákra tekinteni.

Merek saját magam lenni, meg merem mutatni magam, ha a testem jelzéseit észlelem, megvizsgálom, hogy mi lehet az oka. Nem kapcsolom ki most már az érzéseimet. Ez egy óriási szabadság, amit érzek. Olyan mintha megszabadultam volna egy csomó rabigától.

Nagyon szeretek az embereknek segíteni, adni. Most egy olyan technikát tanultam, amivel még többet tudok segíteni és adni másoknak. Az Aroma Freedom levezetés során, 45-60 perc után megkönnyebbülnek, megnyugszanak és a gátló blokkok egy pozitív életérzéssé/gondolattá alakulnak.

Nagy élvezettel hallgattam Dr. Benjamin Perkus videóit és nagy érdeklődéssel tanultam a technika tudományos hátteréről. Sokat kellett gyakorolnunk a vizsgához másokon, melynek során az Aroma Freedom Technika különböző fajtáit vezettük le és nagyon jó érzéssel töltött el a sok pozitív visszajelzés. A heti meetingeken megbeszéltük a gyakorlás során felmerült kérdéseinket is. Ágota mindig pozitív, építő észrevételeket adott a levezetésekről és több éves tapasztalatát mindig megosztotta velünk. Fontos volt számára, hogy mindent átadjon és jól képzett gyakorlatvezetőket képezzen.

 

Süle-Horváth Zsanett

Intuitív női aromaterápiás tanácsadó

Úton vagyok.. végre.. egy olyan úton, amire oly régóta vágytam. Ezzel a tanfolyammal tettem meg az első igazi lépést önmagam felé. Elindultam befelé, ami számomra sosem volt egyszerű. Mindig is tudtam, hogy igen traumatizált Nő vagyok, s féltem, hogy mi vár rám odabent.

Szép lassan elkezdtem kicsomagolni, levetkőzni a felvett védelmi mechanizmusokat, ledönteni a téves hitrendszereimet, s feloszlatni félelmeimet, szorongásomat. Korántsem végeztem! Ennek ellenére nyugodt vagyok, mert tudom, egy olyan forradalmi eszköz van a kezemben, amivel nem csak magamat, hanem Nőtársaimat is fel tudom szabadítani a gátló, olykor bénító blokkjai alól.

Az Aroma Freedom Technikával lassan egy éve ismerkedtem meg. Emlékszem az első oldásomra. Brutálisan megdöbbentő volt számomra. Emléket oldottunk, hogy nyugodt szívvel tudjak elindulni a nyaralásra, egy szigetre, ahol víz fog körbeölelni. Azt tudni kell, hogy rossz kapcsolatom volt a vízzel. Az oldás során teljesen átéltem az emlékem, minden negatív gondolatával, érzelmével, testérzetével együtt, amit sorjában ki is oldottunk. S a végére mindent elengedve, felszabadultam, ugyanakkor nagyon elfáradtam. Hűha élmény volt! Ami azóta is tart!:)

Szerelmese lettem ennek a technikának. Folyamatosan kértem a gyakorlatvezetéseket, majd elvégeztem a Szorongó gyermek, s később az Önszeretet 6 hete workshopot. Így már magamon is elkezdtem alkalmazni a tanultakat. Az áttörést az első sikeres aroma boost levezetésem hozta, amivel kislányomnak segítettem egy dolgozatírás előtt. 5-t kapott! Mondanom sem kell, hogy olyan jó érzéssel, önbizalommal töltött el. Egyből jelentkeztem is a képzésre!

Részletesen hétről-hétre megismertem a tudományos hátterét a technikának. Iszonyatosan élveztem, hogy tanulok. Imádok tanulni, fejlődni. Mindig is érdekelt a pszichológia. Megértettem sok mindent önmagammal kapcsolatban.

Tetszett, hogy mindent online, saját tempómban végezhettem. A heti közös gyakorlások mindig elég tapasztalatot, s bátorítást adtak az önálló gyakorlat vezetéshez!

Bevallom, nem volt egyszerű érzelmileg ez a 4. hónap! Mindemellett életem legjobb döntése volt! Feloldottam évtizedek óta hordozott traumákat. Megéltem a gyászt. Elkezdtem levetkőzni a félelmeimet, szorongásaimat. S elkezdtem megélni Önmagam. Végre kimondhatom, hogy csodálatos dolog az Élet! ✨

Ha egy szóval kellene jellemezni, hogy mit is kaptam általa.. a megnyugvás lenne! Végre nyugodt vagyok, mert olyan eszköz van a kezemben, ami azonnal hat. Amivel, meg tudom gyógyítani a Lelkem, s ezáltal a testem is. Ez a tanfolyam volt az én titkos mentsváram!

 

Csatlakozz az Aroma Freedom gyakorlatvezetők csapatához

Nézd meg a videót amiben elmondom milyen lehetőségek állnak nyitva a tanfolyam elvégzésére.

1. AMIT KAPSZ:

Egy 30-60 perces beszélgetést Ágotával. A beszélgetés fő célja, hogy elinduljatok a Tanfolyam regisztrációjával és az esetleges kérdéseket átbeszéljétek.

2. AMIT KÉREK:

Legyél ott a híváson időben és ne legyek számodra ismeretlen. Ha nem vagy benne biztos, hogy miről is lesz szó a megbeszélésen, kérlek nézd meg a fenti videót vagy inkább töröld a regisztrációd. Ne vesztegessük egymás idejét!

3. AMI NEM LESZ:

Összevissza beszélés, megválaszolatlan kérdések, kétségek és negatív érzelmek. Megnézzük, hogy ez a Te utad és hogy mindketten szimpatikusak vagyunk egymásnak, mert fontos a kémia is!✨

Aroma Freedom Gyakorlatvezetők, akiket ismerhetsz

Gyakorlatvezetők visszajelzései a tanfolyamról

Magyar Vivien

Pszichológus és Life coach

Dr. Máté-Márton Kata

Kineziológus, párkapcsolati coach, mediátor, jogász

Hegyi-Kovács Tímea

Mindfulness coach, kapcsolati és életvezetési TÉT®-tanácsadó, tréner

Rezner Zsuzsa

Szakvizsgázott pedagógus, coach, mediátor, könyvtáros

Kácsor Zsuzsanna

Fito- és aromaterápiás tanácsadó, masszőr, természetgyógyászés coach

Dr. Bagaméry Judit

Gyógyszerész, Hormonegyensúly tanácsadó, Aromaterápiás szakértő​

A kurzus alatt Dr. Benjamin Perkus szakmai tapasztalata lenyűgözött és olyan összefüggésekre világított rá, hogy így a puzzle darabkák mind a helyére kerültek.

A kurzus során megismerhettem a különböző technikákat, és azt is miért így használjuk az illóolajokat. Miért fontosak a testérzetek, emlékek és az ehhez kapcsolódó érzelmek megnevezése.

Megtapasztalhattam a rengeteg gyakorlat alatt, hogy rám és családomra is milyen hatással vannak a technikák, hogy hogyan tudjuk ezeket alkalmazni akár a mindennapokban egy stresszmentes, nyugodtabb pillanatok megteremtéséért. Döbbenten tapasztaltam, hogy a gyermekeim, a napi iskolai megpróbáltatásokat a technika segítségével milyen könnyen vették. Saját magam pedig megtanultam fókuszáltan dolgozni a céljaimért. Ami számomra az egyik legérdekesebb volt az az, hogy saját magamról nem gondoltam volna, hogy milyen régi dolgok vannak bennem, melyek a mai napig befolyásolják az életemet. Megtanultam ezeket feldolgozni és helyére tenni, kezelni.

Az Aroma Freedom Technika sokkal többről szól, mint az előtte gondoltam.

A képzés alatt minden kérdésemre megkaptam a választ.

Úgy érzem erre minden embernek szüksége lehet, mely így egy újabb küldetés lett a számomra. Szeretném minél több család életébe eljuttatni ezt a technikát, ezt a lehetőséget. Gyerekeknek segíteni a napi iskolai stressz feldolgozásában. Azt, hogy hogyan fogom ezt megvalósítani, még csak most kezd bennem körvonalazódni, de biztos, hogy egyéni és csoportos foglalkozásokat is szeretnék tartani. Szeretném a Young Livinges csapatomban használni ezt a technikát, hogy a céljaikat minél gördülékenyebben érhessék el a lányok. Nagyon sok lehetőséget látok ebben, és bízom benne, hogy ez csak egyre nőni fog.

Köszönöm Ágotának a rengeteg szakmai segítségét, hogy mindig minden kérdésemre pillanatokon belül választ adott. Örülök, hogy a képzés alatt fantasztikus embereket ismerhettem meg, és egymásnak is rengeteget tudtunk segíteni, hiszen a technikákat egymáson is gyakorolhattuk. Minden egyes óra izgalmas, gyakorlatias, interaktív és építő volt.

Gál-Kiss Noémi

Anya Balance mentor és családi egyensúly szakértő, gyerek coach

Amikor az egyik kislányomnak egy rejtélyes bőr autoimmun betegsége alakult ki minden létező orvosnál megfordultunk. Mindent kipróbáltunk. Éreztem, hogy érzelmekkel és a lelki dolgokkal is kell dolgoznunk ahhoz, hogy meggyógyuljon. E mellett fontos volt számomra, hogy segíteni tudjak neki feldolgozni és elfogadni a betegségét. Ekkor ismerkedtem meg Ágotával és az aroma freedom technikával. Előszőr én próbáltam ki, majd a gyermekeimmel az esti és reggeli rutin részévé vált a reset és a boost.

Mint coach azzal szembesültem, hogy az aroma freedom egy hiányzó láncszem a coaching folyamatban. Segít a cél/vágyott jövő felé vezető úton úgy haladni, hogy a blokkok, negatív emlékeket feloldva egy harmonikusabb lelkileg erősebb emberként menjünk tovább.

A mai gyermekeket nagyon sok inger éri, sok a megfelelési kényszerrel, szorongással küzdő gyermek. A bántások, csúfolódás és önbizalom hiány is sajnos mindennapos.

A gyermekek érzékenysége még inkább segíti őket abban, hogy az aroma freedom eszközeivel a mindennapos csalódásokat, sérelmeket oldják és pozitív megerősítésekkel bátorítsák magukat.

Maga a képzés mit adott?

Összefüggéseket, pszichológiai hátteret. Számos társ területtel kapcsolódik az aroma freedom, az erőszakmentes kommunikáció alapjai szorosan összefonódnak a technikával.

Dr. Perkus előadásai érthető és nagyon gyakorlatias szemléletben készültek. Több felismerést és megerősítést is hoztak nekem.

A közös heti csapat meetingek során csodás kollégákat ismertem meg, inspiráló volt egymástól tanulni. Ágota végig fogta a kezem, átsegített a nehezebb időszakokon is szép nyugodt megengedő türelemmel.

Somogyi Eszter

Asztrológus, veszteség és gyászcsoport kísérő, családállító, emberi erőforrás tanácsadó és pszichodráma asszisztens

Dr. Perkus videói nagyon tetszettek. Mondhatom azt, hogy a pszichodráma képzés mellett nagyon jól hasznosítható elméleti tudás került a kezembe az emberi psziché jobb megértéséhez.

Sőt! Nem is gondoltam, hogy ilyen összefüggésekre fog Dr. Perkus rávilágítani. Az első videóktól kezdve éreztem, hogy jó helyen és jó kezekben vagyok. Ráadásul a heti rendszeres találkozók is jó alkalmat nyújtottak arra is, hogy a tapasztalatokat megosszuk egymással. Ágota precizitása, segítőkészsége, kreativitása, mindig optimista hozzáállása is nagyban hozzájárul a képzés sikeréhez. Példaértékű az, ahogy minket végig vezetett ezen a tizenhat alkalmon és ahogy a megoldásra fókuszál. És persze a képződött társaim is nagy segítség voltak: jó volt együtt csinálni, határoktól függetlenül, online térben! Mindenkitől tanultam és kaptam sok-sok nevetést, időnként pár könnycseppet is, és rengeteg AHA élményt!

Összességében amellett, hogy minden kérdésemre válaszoltak a videók, az írásos anyagok, Ágota vagy a csoporttársaim, egy olyan új szemléletmód is a mindennapjaimba kúszott, amit nem is reméltem: az Aroma Freedom Technika nem csak megoldást nyújt a hétköznapok hogyanjára, de a spirituális kérdések megválaszolásában is támogat.

Az egyes gyakorlatok levezetése is mindig ámulatba ejt: mennyi mindenben segít nem csak nekem , de azoknak is, akik hozzám fordulnak.

Köszönöm, hogy részese lehettem ennek a képzésnek. Végtelenül hálás vagyok az életnek és persze kedves barátnőmnek, hogy felhívta a figyelmemet erre a technikára. Hiszem, hogy nincsenek véletlenek és ennek így kellett lennie.

 

Gubody-Szakács Orsolya

Life coach

Hiszek Istenben és a gondviselő szeretetében. Hiszem azt, hogy mindennel terve és célja van és az időzítése pedig tökéletes.

A gyakorlatvezetői képzés befejezését követően a kislányunkat kutyatámadás érte.

A kórházba vezető úton – amikor semmilyen részletet nem tudtam azon kívül, hogy mentő hozza Budapestre és műteni fogják – az Aroma Reset Technika és az imádság segített át mindenen.

 

A megmagyarázhatatlan érzés itt értelmet nyert és megértettem, hogy a hitemen kívül ennél nagyobb kincs nem is lehetne az eszközöm, amivel kísérhetem és átsegíthetem a családomat a gyógyulási folyamaton.

A kislányunk testi gyógyulása mellett a lelki gyógyulása is csodával határos és ezt az Emlékfeloldó Technikának (TMRT) köszönhetjük. Két és fél évesen nyitott volt rá és amikor beszélgettünk a történtekről alkalomról alkalomra oldódtak fel benne a negatív érzelmek és segítette az átéltek feldolgozását és elengedését a technika.

Mit adott Nekem a képzés?

Egy hihetetlen fejlődésen mentem keresztül. Dr. Benjamin Perkus előadásaiból rengeteget tanultam és fejlődtem lélektanilag. A saját magamon végzett levezetések során is elképesztő volt az az érzelmi tisztulás és fejlődés, amit megéltem. Ágota végig fogta a kezemet és segített mindenben, amikor kérdések merültek fel bennem, ezért nagyon hálás vagyok.

 

Dr. Emmer Alexandra

Aromaterápiás tanácsadó és jogász

Jó pár éve kezdtem önismerettel foglalkozni, amely rengeteg tanulással, felismeréssel és sokszor nehéz pillanattal járt.

Az Aroma Freedom megismerése rávilágított arra, hogy még mindig vannak olyan emlékeim, amelyekről bár már azt gondoltam, sikeresen elengedtem őket, fájdalmas érzéseket hoztak a felszínre. A technika és az érzelmi illóolajok segítségével ezeket a negatív érzéseket szépen le tudtam tenni és feldolgozni, ami nagy megkönnyebbülést hozott.

Számomra az az egyik legnagyobb előnye ennek a módszernek, hogy az élet számos területén tud segítség lenni. Hiszen van, hogy az ember rászánja az időt és izgalmas utazásra indul a lelki világában, de olykor csak arra van szükségünk, hogy az éppen aktuális frusztráló helyzetet elengedjük.

Maga a képzés rengeteg hasznos tudást adott át, nagyon érdekesnek tartottam és élvezettel vettem részt rajta.

Dr. Benjamin Perkustól, az Aroma Freedom megalkotójától tanulni külön nagy öröm, emellett köszönettel tartozom Ágotának, hogy a gyakorlati levezetések tökéletesítésében segítő kezet nyújtott és hozzájárult ahhoz, hogy magabiztosan és kételyek nélkül járhassam a saját utam.

Nagyszerű emberekkel volt alkalmam megismerkedni, akiknek egytől-egyik hálás vagyok. Nagy öröm továbbá, hogy számos jelentkező volt, akik megtiszteltek a bizalmukkal és őszintén megnyíltak, hagyták, hogy felszínre hozzuk a régi fájó dolgokat, majd elengedjük őket az illóolajok és az Aroma Freedom nagyszerű hatásának köszönhetően.

Örülök, hogy belevágtam ebbe az utazásba, amely rengeteg tapasztalással járt és új kapukat nyitott ki előttem.

 

Furda Beáta

Holisztikus nővér, Mindfulness és Érzelem Menedzsment oktató

Holisztikus szemlélettel rendelkező ápolónőként két kedvenc technikának az elsajátításával kezdtem el foglalkozni pár hónappal a világjárvány kezdete előtt.
A két technika a Mindfulness Érzelem Menedzsmenttel kombinálva és az Aromaterápia.
Így a képzés elkezdése előtt hivatalosan is Holisztikus nővér illetve Mindfulness és Érzelem Menedzsment oktató lettem.

Egy Young Living illóolajokat bemutató videó kapcsán felfedeztem az Aroma Reset nevű technikát. Ez egy 60 másodperces technika, amely lehetővé teszi a stressz megszüntetését és az érzelmi egyensúly gyors helyreállítását a nap folyamán. Tökéletes volt a nehéz és hosszú műszakok alatt úgy is, hogy védőfelszerelésben voltunk egész nap, a maszkot használva fel az illóolaj belégzésére.
Érzelmi és mentális jólét hiányában nem tarthatjuk meg fizikai jólétünket sem, erre a világjárvány ébresztett rá, bár már korábban is foglalkoztam holisztikus technikákkal és nem csak egészségmegőrzésse

Egy személyiség fejlesztői tréning kapcsán, évekkel ezelőtt, ráébredtem, hogy a legerősebb személyi érték számomra a SZABADSÁG.
Valójában minden mást felülmúl…
Egy évembe telt, mire megtaláltam azt a tanfolyamot, ahol megtanulhattam az összes többi Aroma Freedom technikát, hogy aztán megtaníthassam őket másoknak is… de megérte!
Mert ezek a technikák szabaddá tesznek!
Szabaddá a negatív és önszabotáló gondolatoktól, a negatív érzelmekkel teli emlékektől vagy traumáktól, a szorongástól és a stressztől, a halogatástól, a függőségektől és még a túlsúlytól is… Szabadon meg alkothatunk bármit, amit csak akarunk az életünkben ha rendszeresen alkalmazzuk őket magunkon. Azzá az emberré válhatunk az életünkben, akivé szeretnénk.

 

Bábás-Tarcsa Renáta

Aromaterápiás tanácsadó

3 éve foglalkozom aromaterápiával, és kb. 2 éve kezdtem el mélyebben elmerülni az önfejlesztés világában. Kiolvastam rengeteg könyvet és részt vettem számtalan ingyenes kihívásban a témában, viszont valahogy egyik sem adta meg igazán azt, amire szükségem volt.

Nyáron volt szerencsém kipróbálni az Aroma Freedom technikát, ami elindított bennem egy olyan változást, amit előtte nem sikerült elérnem. Majd szinte azonnal jött a kis hang, hogy nekem ezzel dolgom van, végezzem el a gyakorlat vezetői képzést. Az agyam persze rögtön elhessegette a gondolatot, hogy miért is ne csináljam. De csak nem hagyott békén a hangocska, és milyen jól tettem, hogy hallgattam rá. Életem egyik legjobb döntése volt. A tanfolyam alatt rájöttem, hogy eddig csak kapargattam az önfejlesztés témakörét.

A levezetések alkalmával olyan emlékekre és érzésekre bukkantam, amik nem is gondoltam, hogy ekkora kihatással vannak a jelenemre, és ennyire befolyásolni tudják a döntéseimet. De amint ezeket feloldottam a technikák segítségével, egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, célokkal teli anyát kapott itthon mindenki.

 

Élő Lilla

Molekuláris és Info-Bionika Mérnök

Amikor elkezdtem az Aroma Freedom Gyakorlatvezetői képzést, nem voltak világra törő terveim. Azért szerettem volna megtanulni, hogy magamnak és a családomnak a segítségére legyen a mindennapokban. Fontosnak tartom, hogy megfelelően tudjuk kezelni a stresszt, az érzelmeinket és a minket ért behatásokat. Nagyon sokat tanultam Dr. Benjamin Perkus videóiból, különösen szerettem, amikor mindennek a tudományos hátterébe is adott bepillantást. A meetingek alatt, pedig mindig megbeszéltük a gyakorlat során felmerülő kérdéseket és nagyon sokat tanultunk egymás levezetéseiből is. Ágota végig fogta a kezünket és válaszolt a kérdéseinkre és támogatott bennünket. Úgy gondolom nélkülözhetetlen, hogy legyen egy magyar oktató is, hiszen a fordítás-, a szóhasználat és a kérdések megfogalmazása kulcsfontosságú a levezetéseknél.

A tanult hiedelmeink, miért is nem szabad ezt vagy azt csinálni nekünk. Az emlékeink, melyek be-be villannak és próbálunk nem tudomást venni róluk vagy elnyomni őket. Érzelmek, érzések amelyek mozgatórugói a cselekedeteinknek. Egy minőségibb életnek lehet ez a kulcsa családon belül. Hiszen ennek a technikának a segítségével megszabadulhatunk ezektől a tényezőktől, nem a családunkon töltjük ki az összegyűjtött frusztrációnkat és haragunkat…

Lipták Andrea

Üzemgazdász és aromaterápia tanácsadó

Amikor elkezdtem az Aroma Freedom Gyakorlatvezetői képzést nagyon nehezen tudtam megnevezni az érzéseimet. A kisfiam, Luc halála annyira fájdalmas volt, hogy nem tudtam szembesülni a fájdalmammal és „kikapcsoltam” az érzéseimet. Meg kellett tanulnom újra érezni. Nagyon sok emléket, fájdalmat és félelmet engedtem el a levezetések során. Nem is gondoltam, hogy ennyire gátoltak és befolyásoltak a múltban történt események.

Az önfejlesztés nagyon fontos számomra. Az Aroma Freedom Technika segített, hogy megtaláljam az igazi énemet, a célomat az életben és a válásom után egy új élet alapjait kezdjem építeni. Bármi nehézség adódik a mindennapjaimban, képes vagyok megoldást keresni és nem a problémákra tekinteni.

Merek saját magam lenni, meg merem mutatni magam, ha a testem jelzéseit észlelem, megvizsgálom, hogy mi lehet az oka. Nem kapcsolom ki most már az érzéseimet. Ez egy óriási szabadság, amit érzek. Olyan mintha megszabadultam volna egy csomó rabigától.

Nagyon szeretek az embereknek segíteni, adni. Most egy olyan technikát tanultam, amivel még többet tudok segíteni és adni másoknak. Az Aroma Freedom levezetés során, 45-60 perc után megkönnyebbülnek, megnyugszanak és a gátló blokkok egy pozitív életérzéssé/gondolattá alakulnak.

Nagy élvezettel hallgattam Dr. Benjamin Perkus videóit és nagy érdeklődéssel tanultam a technika tudományos hátteréről. Sokat kellett gyakorolnunk a vizsgához másokon, melynek során az Aroma Freedom Technika különböző fajtáit vezettük le és nagyon jó érzéssel töltött el a sok pozitív visszajelzés. A heti meetingeken megbeszéltük a gyakorlás során felmerült kérdéseinket is. Ágota mindig pozitív, építő észrevételeket adott a levezetésekről és több éves tapasztalatát mindig megosztotta velünk. Fontos volt számára, hogy mindent átadjon és jól képzett gyakorlatvezetőket képezzen.

 

Süle-Horváth Zsanett

Intuitív női aromaterápiás tanácsadó

Úton vagyok.. végre.. egy olyan úton, amire oly régóta vágytam. Ezzel a tanfolyammal tettem meg az első igazi lépést önmagam felé. Elindultam befelé, ami számomra sosem volt egyszerű. Mindig is tudtam, hogy igen traumatizált Nő vagyok, s féltem, hogy mi vár rám odabent.

Szép lassan elkezdtem kicsomagolni, levetkőzni a felvett védelmi mechanizmusokat, ledönteni a téves hitrendszereimet, s feloszlatni félelmeimet, szorongásomat. Korántsem végeztem! Ennek ellenére nyugodt vagyok, mert tudom, egy olyan forradalmi eszköz van a kezemben, amivel nem csak magamat, hanem Nőtársaimat is fel tudom szabadítani a gátló, olykor bénító blokkjai alól.

Az Aroma Freedom Technikával lassan egy éve ismerkedtem meg. Emlékszem az első oldásomra. Brutálisan megdöbbentő volt számomra. Emléket oldottunk, hogy nyugodt szívvel tudjak elindulni a nyaralásra, egy szigetre, ahol víz fog körbeölelni. Azt tudni kell, hogy rossz kapcsolatom volt a vízzel. Az oldás során teljesen átéltem az emlékem, minden negatív gondolatával, érzelmével, testérzetével együtt, amit sorjában ki is oldottunk. S a végére mindent elengedve, felszabadultam, ugyanakkor nagyon elfáradtam. Hűha élmény volt! Ami azóta is tart!:)

Szerelmese lettem ennek a technikának. Folyamatosan kértem a gyakorlatvezetéseket, majd elvégeztem a Szorongó gyermek, s később az Önszeretet 6 hete workshopot. Így már magamon is elkezdtem alkalmazni a tanultakat. Az áttörést az első sikeres aroma boost levezetésem hozta, amivel kislányomnak segítettem egy dolgozatírás előtt. 5-t kapott! Mondanom sem kell, hogy olyan jó érzéssel, önbizalommal töltött el. Egyből jelentkeztem is a képzésre!

Részletesen hétről-hétre megismertem a tudományos hátterét a technikának. Iszonyatosan élveztem, hogy tanulok. Imádok tanulni, fejlődni. Mindig is érdekelt a pszichológia. Megértettem sok mindent önmagammal kapcsolatban.

Tetszett, hogy mindent online, saját tempómban végezhettem. A heti közös gyakorlások mindig elég tapasztalatot, s bátorítást adtak az önálló gyakorlat vezetéshez!

Bevallom, nem volt egyszerű érzelmileg ez a 4. hónap! Mindemellett életem legjobb döntése volt! Feloldottam évtizedek óta hordozott traumákat. Megéltem a gyászt. Elkezdtem levetkőzni a félelmeimet, szorongásaimat. S elkezdtem megélni Önmagam. Végre kimondhatom, hogy csodálatos dolog az Élet! ✨

Ha egy szóval kellene jellemezni, hogy mit is kaptam általa.. a megnyugvás lenne! Végre nyugodt vagyok, mert olyan eszköz van a kezemben, ami azonnal hat. Amivel, meg tudom gyógyítani a Lelkem, s ezáltal a testem is. Ez a tanfolyam volt az én titkos mentsváram!

 

error: Content is protected !!
×
×

Cart