SIKERES REGISZTRÁCIÓ: Kihívás Indulása Május 14. 9:00

✨Köszönöm a regisztrációdat!✨

✨Köszönöm a regisztrációdat!✨

Az 5 napos videósorozat Május 14-én reggel 9:00-kor indul. A videókban lépésről lépésre megtanítalak arra, hogyan támogasd szorongó gyermeked és építsd fel azt a stratégiát, aminek a segítségével megerősödik az önbizalma.

Csatlakozz a Facebook-csoporthoz, hogy a legtöbbet kihozhasd ebből az 5 napból:

👉Szorongásból Szárnyalás Facebook-csoport

☝️Ne hagyd ki a barátaidat se a jóból! Hívd meg őket a minikurzusra ezzel a linkkel:

Az 5 napos videósorozat Május 14-én reggel 9:00-kor indul. A videókban lépésről lépésre megtanítalak arra, hogyan támogasd szorongó gyermeked és építsd fel azt a stratégiát, aminek a segítségével megerősödik az önbizalma.

Csatlakozz a Facebook-csoporthoz, hogy a legtöbbet kihozhasd ebből az 5 napból:

👉Szorongásból Szárnyalás Facebook-csoport

☝️Ne hagyd ki a barátaidat se a jóból! Hívd meg őket a minikurzusra ezzel a linkkel:

Szakmai szempontból érdekelnek az illóolajok érzelmi hatásai? Ez a minikurzus Neked szól!!!

Szakmai szempontból érdekelnek az illóolajok érzelmi hatásai? Ez a minikurzus Neked szól!!!

Nem kell nekem hinned! Itt vannak a tanulóim véleményei:

"A módszer szuper és hűha élmény!  Ötvöz és használ olyan technikákat, amiket külön – külön már ismertem, de így együtt az olajok erejével együtt nagyon hatékony. Beleszerettem. Az is nagyszerű benne, hogy valóban elég kísérőként jelen lenni a folyamat során. Támogatva, segítve a célok megtalálását, a felismeréseket. Ami biztos, a coahing és tanácsadói praxisomat ki fogom egészíteni az AFT – vel és beépítem a a minden napi munkába. Gondolkodom egy több alkalmas protokollon, aminek szerves része lenne az AFT."
Hegyi-Kovács Tímea
Mindfulness coach, kapcsolati és életvezetési TÉT®-tanácsadó, tréner
"Régóta foglalkoztatott, hogyan tudnám az illóolajok érzelmi blokkoldó hatásait ötvözni munkámban az egyéb technikákkal.  Hálás vagyok dr. Perkusnak, hogy megalkotta ezt a csodás módszert, és Ágotának is, hogy elhozta Magyarországra. Az Aroma Freedom nem terápiás módszer, viszont óriási segítség az egészséges emberek hétköznapi elakadásainak oldásában, támogatja a belső erőforrásokkal való kapcsolódás által a céljaink elérését és egy harmonikus , örömteli élet megélését.”
Magyar Vivien
Pszichológus, Life coach
"Mint coach azzal szembesültem, hogy az aroma freedom egy hiányzó láncszem a coaching folyamatban. Segít a cél/vágyott jövő felé vezető úton úgy haladni, hogy a blokkok, negatív emlékeket feloldva egy harmonikusabb lelkileg erősebb emberként menjünk tovább. A közös heti csapat meetingek során csodás kollégákat ismertem meg, inspiráló volt egymástól tanulni. Ágota végig fogta a kezem, átsegített a nehezebb időszakokon is szép nyugodt megengedő türelemmel.."
Gál-Kiss Noémi
Anya Balance mentor és családi egyensúly szakértő, gyerek coach
"Alaposan körbejártam a témát, és már akkor meggyőződtem arról, hogy tulajdonképpen benne van minden olyan elem, amit én fontosnak tartok a munkám során, és amit addig számtalan különböző tanfolyamról, előadásból, könyvből szedtem össze az évek alatt. És azt éreztem, hogy igen, megérkeztem egy fontos állomásra szakmai szempontból, és hogy végre rátaláltam arra, amit hiányoltam."
Dr. Máté-Márton Katalin
Kineziológus, párkapcsolati coach, mediátor, jogász
"Ezek a technikák szabaddá tesznek! Szabaddá a negatív és önszabotáló gondolatoktól, a negatív érzelmekkel teli emlékektől, a szorongástól és a stressztől, a halogatástól, a függőségektől és még a túlsúlytól is... Szabadon meg alkothatunk bármit, amit csak akarunk az életünkben ha rendszeresen alkalmazzuk őket magunkon. Azzá az emberré válhatunk az életünkben, akivé szeretnénk."
Furda Beáta
Holisztikus nővér, Mindfulness és Érzelem Menedzsment oktató
"A fő irányom és szenvedélyem az aromaterápia és az illatok, illetve a pszichológia. Jelenleg is pszichológiát hallgatok a Pécsi Tudományegyetemen. Erre az alapra jött az AFT, ami mintegy hídként köti össze az összes eddig tanult ismereteimet. Addig is használtam az olfaktorterápiát az érzelmek oldására, de nem gondoltam, hogy ezt ennyire célzottan, egyszerűen és hatásosan is lehet csinálni"
Kovács Zsuzsanna
Fito- és aromaterápiás tanácsadó, masszőr, természetgyógyász
Megdöbbentő volt számomra, hogy az akkor kitűzött célomat mennyire blokkolták az akkori élethelyzetem negatív gondolatai, érzelmei. Megvilágosodtam, hogy dolgoznom kell ezzel a módszerrel is magamon, ha előre szeretnék jutni. Olyan gyöngyszemet találtam, ami azóta folyamatos kutatásra, érdeklődésre késztet. Ha egy hasonlattal szeretnék élni, megtaláltam a technikában az áttörő napsugarakat az erdő sűrűjében, ami megvilágítja a porszemeket is, melyek táncra kerekednek.
Rezner-Szabó Zsuzsanna
Szakvizsgázott pedagógus, mediátor, coach
"Mondhatom azt, hogy a pszichodráma képzés mellett nagyon jól hasznosítható elméleti tudás került a kezembe az emberi psziché jobb megértéséhez. Sőt! Nem is gondoltam, hogy ilyen összefüggésekre fog Dr. Perkus rávilágítani. Az első videóktól kezdve éreztem, hogy jó helyen és jó kezekben vagyok. Ráadásul a heti rendszeres találkozók is jó alkalmat nyújtottak arra is, hogy a tapasztalatokat megosszuk egymással. Ágota precizitása, segítőkészsége, kreativitása, mindig optimista hozzáállása is nagyban hozzájárul a képzés sikeréhez."
Somogyi Eszter
Asztrológus, veszteség és gyászcsoport kísérő, családállító, emberi erőforrás tanácsadó és pszichodráma asszisztens
"A kurzus alatt Dr. Benjamin Perkus szakmai tapasztalata lenyűgözött és olyan összefüggésekre világított rá, hogy így a puzzle darabkák mind a helyére kerültek. A kurzus során megismerhettem a különböző technikákat, és azt is miért így használjuk az illóolajokat. Miért fontosak a testérzetek, emlékek és az ehhez kapcsolódó érzelmek megnevezése. Megtapasztalhattam a rengeteg gyakorlat alatt, hogy rám és családomra is milyen hatással vannak a technikák, hogy hogyan tudjuk ezeket alkalmazni akár a mindennapokban egy stresszmentes, nyugodtabb pillanatok megteremtéséért."
Dr. Bagaméry Judit
Gyógyszerész, Hormonegyensúly tanácsadó, Aromaterápiás szakértő
"Egy hihetetlen fejlődésen mentem keresztül. Dr. Benjamin Perkus előadásaiból rengeteget tanultam és fejlődtem lélektanilag. A saját magamon végzett levezetések során is elképesztő volt az az érzelmi tisztulás és fejlődés, amit megéltem. Ágota végig fogta a kezemet és segített mindenben, amikor kérdések merültek fel bennem, ezért nagyon hálás vagyok. Amikor megtapasztaltam, hogy milyen egyszerű, de mégis milyen hatásos módszerrel tudok másoknak is segíteni, akkor óriási örömmel töltött el és a hivatás érzése erősödött bennem."
Gubody-Szakács Orsolya
Life coach
"Nagyon sokat tanultam Dr. Benjamin Perkus videóiból, különösen szerettem, amikor mindennek a tudományos hátterébe is adott bepillantást. A meetingek alatt, pedig mindig megbeszéltük a gyakorlat során felmerülő kérdéseket és nagyon sokat tanultunk egymás levezetéseiből is. Ágota végig fogta a kezünket és válaszolt a kérdéseinkre és támogatott bennünket. Úgy gondolom nélkülözhetetlen, hogy legyen egy magyar oktató is, hiszen a fordítás-, a szóhasználat és a kérdések megfogalmazása kulcsfontosságú a levezetéseknél."
Élő Lilla
Molekuláris és Info-Bionika Mérnök
"A tanfolyam alatt rájöttem, hogy eddig csak kapargattam az önfejlesztés témakörét. A levezetések alkalmával olyan emlékekre és érzésekre bukkantam, amik nem is gondoltam, hogy ekkora kihatással vannak a jelenemre, és ennyire befolyásolni tudják a döntéseimet. De amint ezeket feloldottam a technikák segítségével, egy kiegyensúlyozottabb, boldogabb, célokkal teli anyát kapott itthon mindenki."
Bábás-Tarcsa Renáta
Aromaterápiás tanácsadó
"Nagy élvezettel hallgattam Dr. Benjamin Perkus videóit és nagy érdeklődéssel tanultam a technika tudományos hátteréről. Sokat kellett gyakorolnunk a vizsgához másokon, melynek során az Aroma Freedom Technika különböző fajtáit vezettük le és nagyon jó érzéssel töltött el a sok pozitív visszajelzés. A heti meetingeken megbeszéltük a gyakorlás során felmerült kérdéseinket is. Ágota mindig pozitív, építő észrevételeket adott a levezetésekről és több éves tapasztalatát mindig megosztotta velünk. Fontos volt számára, hogy mindent átadjon és jól képzett gyakorlatvezetőket képezzen."
Lipták Andrea
Üzemgazdász és aromaterápia tanácsadó
"Az Aroma Freedom Technikával lassan egy éve ismerkedtem meg. Emlékszem az első oldásomra. Brutálisan megdöbbentő volt számomra. Szerelmese lettem ennek a technikának. Részletesen hétről-hétre megismertem a tudományos hátterét a technikának. Iszonyatosan élveztem, hogy tanulok. Imádok tanulni, fejlődni. Mindig is érdekelt a pszichológia. Megértettem sok mindent önmagammal kapcsolatban. Tetszett, hogy mindent online, saját tempómban végezhettem. A heti közös gyakorlások mindig elég tapasztalatot, s bátorítást adtak az önálló gyakorlat vezetéshez!"
Süle-Horváth Zsanett
Intuitív női aromaterápiás tanácsadó
"Számomra az az egyik legnagyobb előnye ennek a módszernek, hogy az élet számos területén tud segítség lenni. Hiszen van, hogy az ember rászánja az időt és izgalmas utazásra indul a lelki világában, de olykor csak arra van szükségünk, hogy az éppen aktuális frusztráló helyzetet elengedjük. Maga a képzés rengeteg hasznos tudást adott át, nagyon érdekesnek tartottam és élvezettel vettem részt rajta. Dr. Benjamin Perkustól, az Aroma Freedom megalkotójától tanulni külön nagy öröm, emellett köszönettel tartozom Ágotának, hogy a gyakorlati levezetések tökéletesítésében segítő kezet nyújtott és hozzájárult ahhoz, hogy magabiztosan és kételyek nélkül járhassam a saját utam."
Dr. Emmer Alexandra
Aromaterápiás tanácsadó és jogász
error: Content is protected !!
×
×

Cart