KONZULTÁCIÓ

Hogyan és miben segíthetek neked

Átbeszéljük az aktuális elakadásaidat, kérdéseidet. Mindezt online, otthonról, kényelmesen!

Javaslatot teszek eszközökre, stratégiákra, illetve szakemberekre, ha szükség van rá. Segítek eldönteni, mi legyen a következő lépés, milyen stratégiát javaslok.

Azt is megnézzük, hogy tudunk-e együttdolgozni, ha ez irányba szeretnél menni. Biztosítani szeretném, hogy minden kérdésedre választ kaphass, megértsd, hogyan működik az én rendszerem, és mindketten úgy érezzük, hogy te és a családod jól illeszkedtek a programba.

Néhányan aggódnak amiatt, hogy Zoomon keresztül találkozunk, de ez a legjobb módja annak, hogy kapcsolatba lépjünk és megbeszéljük a dolgokat, anélkül, hogy meg kellene adnod a telefonszámodat. Nyugodtan hagyhatod kikapcsolva a kamerádat, ha ez kényelmesebb számodra. Ha van olyan kérdésed, amit szeretnél feltenni, mielőtt időpontot egyeztetnénk, bátran tedd fel nekem!

FÓKUSZBAN:

  • Az otthoni viselkedési problémák, aggodalmak, félelmek kezelése, szorongás megelőzés.
  • Együttműködés a gyermekkel, lezárás és ellenállás helyett.
  • A szülő, mint viselkedési mintaadó szerepe a szorongó gyermek életében és a szülő érzelmeinek kezelése. Egyéni technikák, eszközök és stratégiák kidolgozása egyénre szabottan.

NINCS egy univerzálisan hatékony CSODAMÓDSZER minden helyzetre.

Az egyéni problémákból indulva meghatározzuk a nektek legmegfelelőbb módszereket, és segítek a gyakorlati megvalósításban. Összedolgozunk, te ismered a gyereked, én a hozzá passzoló módszereket. 😉

1 alkalom

(60 perc/alkalom)

 

 

19.900FT

Foglalj időpontot pár kattintással az alábbi gombra kattintva: